mekko.jpg

KADONNUT ÄÄNI OSA I

Kun äänesi löysi minut

Kun äänesi löysi minut on urbaania fantasiaa ja romantiikkaa yhdistävä tarina musiikin voimasta. Teos on ensimmäinen osa kaksiosaisesta nuorille aikuisille suunnatusta sarjasta.

harmaatausta.jpg

Tunsin, kuinka käsieni ihokarvat nousivat pystyyn ja aukaisin silmäni. Ympärillämme loisti outo valkoinen valo, joka valaisi koko huoneen. Valo lähti Johanista. 

EMILIA, KUN ÄÄNESI LÖYSI MINUT

OSTA KIRJA

Kun äänesi löysi minut

Kun äänesi löysi minut

Kovakantinen 24,90 €

E-kirja 10,99 € (tulossa)

Lukion viimeisellä luokalla oleva Emilia saa roolin uuden koulunsa musikaalista. Mukana on myös aina aurinkolaseja pitävä mielettömän upeasti laulava Johan, joka ei jostain syystä haluaisi Emiliaa lähelleen. Musikaaliharjoitusten lomassa Emilia ihastuu Johaniin ja tunne tuntuu olevan molemmin puoleinen, ainakin välillä.

 

Emilia alkaa kuitenkin pian nähdä outoa valoa Johanin ympärillä. Käsittämättömät katoamiset kesken dueton saavat hänet epäilemään, että Johanilla on jotain salattavaa. Kun totuus lopulta paljastuu, se laittaa uusiksi Emilian uskomukset, toiveet ja tulevaisuuden. 

 

”Tältäkö se nyt sitten tuntuu? Täydellinen pari omalle äänelle.”

 

Emilian tapaaminen saa Johanin elämän sekaisin. Tunteet, ja erilaiset säännöt, repivät häntä kahteen suuntaan, ja kun hän lopulta paljastaa Emilialle salaisuutensa, ei takaisin ole enää paluuta.

 
harmaatausta.jpg
Kun äänesi löysi minut - Emilia

Musiikki oli aina ollut pelastukseni niinä hetkinä, jolloin tuntui, että kaikki kaatui päälle. Se oli kuin näkymätöntä lääkettä, joka helpotti sisälläni raastavaa tuskaa.

EMLIA,

RAKASTAA LAULAMISTA

Kun äänesi löysi minut - Johan

Olin järkyttynyt tunteesta, jonka Emilian ääni oli saanut aikaan. Se oli sekoittanut kaikki ajatukseni, toiveeni ja odotukseni, ja halusin vain tietää kuka Emilia oli.

JOHAN,

RAKASTAA SOITTAMISTA

Kun äänesi löysi minut - Saara

Tykkään matematiikasta, joten en oikein kuulu mihinkään jengiin. Taiteen ja matematiikan liitto ei ole ihan taivaassa solmittu juttu.

SAARA,

RAKASTAA MAALAAMISTA

harmaatausta.jpg
Instagram-postaukset
Instagram outimoisio