Kirjoittajasta

“Mitähän, jos et enää tästä päivästä 
alkaen välittäisi niin paljon siitä, mitä muut haluavat sinulta, vaan rohkenisit toteuttaa omia unelmiasi?”
Positiivarit: Aamun ajatus

Olen Outi. Työskentelen mainostoimistossa konseptisuunnittelijana ja opiskelen Aalto yliopiston Taideteollisessa korkeakoulussa Uuden median maisteriohjelmassa – tällä hetkellä suoritan Aikakauslehden suunnittelu -sivuainekokonaisuutta.

Elämääni on aina kuulunut paljon erilaisia asioita, joskus tuntuu, että liikaakin. Olen ollut uusmedia-alalla (se on se kaikki, mikä liittyy nettiin) pian 12 vuotta, ja kaikenlaista on tullut nähtyä. Olen tehnyt liikaa töitä, käynyt melkein pohjalla, ja todennut, että elämää ei pidä hukata asioihin, joista ei nauti. Minusta on mahtavaa tehdä verkkopalveluiden konsepteja ja käyttöliittymiä – tiedän, että olen työssäni hyvä – mutta elämässä täytyy olla muutakin, jotakin, josta niitä konsepteja ammentaa. Jotakin, josta saa kiksejä.

Minä saan kiksejä kirjoittamisesta ja musiikista, varsinkin laulamisesta.

Tykkään tehdä monenlaisia asioita. Käyn laulutunneilla ja aloitin vastikään ilma-akrobatiakurssin. Joka joulu rakennan piparkakkutalon, josta tulee aina yhtä muotopuoli. Sokerin sulattamiseen käytetty paistinpannu on täysin käyttökelvoton muun ruoan valmistamiseen. Teen myös aina itse joulukortit ja mieheni arvostaa lahjapaketointitaitojani (!?).

Minulla on erittäin ärsyttävä taito olla pikkutarkka ihan kaikessa.

Asun 100-vuotta vanhassa kerrostalossa mieheni ja kahden venäjänsinisen kanssa. Heidän elämäänsä voi seurata täällä. Siis kissojen, ei mieheni :)

Ja sitten se pakollinen blogilempilista:

Lempiruokani on nykyään ruokaisa salaatti vihreällä salaatilla. En voi ymmärtää, miksi monissa ravintoloissa salaatti ei ole vihreää vaan kellertävää. Hyvin tehty naudanlihapihvi ja ahvenet kuuluvat myös suosikkilistalleni.

Lempijuomani on vihreä tee ja itävaltalaiset Grüner Veltliner- ja Riesling-rypäleistä valmistetut kuivat valkoviinit. Viime aikoina olen huomannut oudon pakkomielteen sitruunalla maustettuun jääveteen.

Lempimakeiseni on tumma suklaa. 86 prosenttinen on parasta, mutta toisinaan herkuttelen 70 prosenttisella.

Lempielokuvani on Powder. Älä kysy miksi, en tiedä itsekään. Itken joka kerta, kun näen elokuvan lopun. Rakastan musiikkielokuvia ja Disneyn/Pixarin animaatioita.

Lempitv-sarjani on sellainen, jossa ei juonitella, ainakaan kovin paljoa. Olen addiktoitunut Gleehen ja Aavekuiskaajaan (Ghost Whisperer). Ne harvat sarjat, joita seuraan, katson nykyään Hulusta tai iPadin ohjelmia käyttäen.

Lempimottoa minulla ei ole. Tai ehkä veljeäni lainaten: ”Olosuhteet ovat täydelliset”.

Ai niin, ja aion tehdä tyhjästä paperista kirjan paperille kirjoitettujen sanojen avulla.