Isänpäivänä

Ajattelin näin isänpäivän kunniaksi jakaa kanssanne tämän mahtavan tarinan (kaikkine virheineen), jonka olen kirjoittanut alkuharjoitusvihkoon (?) 10-vuotiaana. Onneksi kirjoittaminen on tuosta hieman kehittynyt. Huomatkaa hieno piirros tarinan lopussa :)

Hyvää isänpäivää!

Oma hölmöläistarinani

Olipa kerran hölmöläinen nimeltä Jussi. Hän oli jo pitkän aikaa toivonut omaa laivaa. Hän rupesi rakentamaan laivaa. Jussi haki kaikki sen kylän muut hölmöläis ukot ja sanoi heille, että siitä laivasta pitää tehdä punainen. Hölmöläiset rupesivat heti rakentamaan laivaa.

Monta päivää oli kulunut. Hölmöläiset ahersivat ja ahersivat, mutta laiva ei tullut valmiiksi. Vasta kahtenakymmenentenä päivänä laiva tuli valmiiksi. Jussi joka oli katsellut, kun miehet tekivät laivaa, oli nyt hirmu iloissaan mutta, kun hän yritti mennä sisälle ei sieltä päässytkään. Jussi sanoi, että heidän pitäisi tehdä sinne sisälle kaikkia huoneita ja kauppoja. Niin he rupesivat purkamaan lautoja sieltä pois, mutta yhtääkkiä koko laiva romahti kasaan. Jussi rupesi itkemään vaikka olikin jo isomies. Hän torui miehiä, mutta se ei auttanut.

Jussi sanoi, että oli sittenkin turha tehdä laivaa. Ja kaikki päättyi sittenkin onnellisesti

Päivän musiikki: Rajaton – Laulu oravasta
Facebook Twitter Email Rss

Comments are closed.